Man raakt zwaargewond na schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een man is vrijdagavond rond half twaalf ernstig gewond geraakt nadat hij in een parkje bij het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is neergeschoten. Het slachtoffer was op het moment van de schietpartij zijn hond aan het uitlaten. Wat er precies is gebeurd is nog volstrekt onduidelijk.

Hulpverleners spoedde zich naar het slachtoffer. Onder andere de brandweer en het ambulancepersoneel hebben langdurig het slachtoffer gereanimeerd. Het slachtoffer is in kritieke toestand onder begeleiding van de arts van het Mobiel Medisch Team met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Ongeveer tegelijkertijd met de melding van een schietpartij kwam er een melding binnen van een autobrand op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar. Daar stond een Renault Clio in de berm geparkeerd en volledig in de brand. Het lijkt te gaan om een mogelijk vluchtvoertuig. De auto had geen andere schades, bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder niet meer aanwezig.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Weer zorgt voor problemen op verschillende plaatsen in Nederland

Landelijk - Lokale regenval en onweer hebben op verschillende plekken in het land tot overlast geleid. In Noorden...

Uitgebrande keuken nadat vlam in de pan slaat Klencke Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Zondagavond 19 mei rond 22.03 uur is er brand uitgebroken in een keuken van een...

Woonboerderij uit 1894 verwoest door blikseminslag in Den Dungen

Den Dungen - Zondagavond brak brand uit in een woonboerderij uit 1894 aan de Bramerslandstraat in Den Dungen....

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...