dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Camper gaat in vlammen op Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De eigenaren van een mooie Volkswagen Multivan hebben zaterdagmiddag hun camper in vlammen op zien gaan. De eigenaar was er net een rondje mee wezen rijden nadat de camper voor onderhoud naar de garage was geweest. Gloednieuwe bandjes en een reparatie aan de airco zouden in Augustus moeten zorgen voor een comfortabele vakantierit.

Eenmaal op de parkeerplaats ontstond er vermoedelijk kortsluiting onder de motorkap en sloegen de vlammen eronder vandaan. Er is nog geprobeerd om te blussen maar helaas, de vlammen grepen zo snel om zich heen en al snel was er geen redden meer aan. Bij aankomst van de brandweer kon het interieur van de camper bespaard blijven maar raakte de camper onherstelbaar beschadigd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -