Camper gaat in vlammen op Beemsterhoek Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De eigenaren van een mooie Volkswagen Multivan hebben zaterdagmiddag hun camper in vlammen op zien gaan. De eigenaar was er net een rondje mee wezen rijden nadat de camper voor onderhoud naar de garage was geweest. Gloednieuwe bandjes en een reparatie aan de airco zouden in Augustus moeten zorgen voor een comfortabele vakantierit.

Eenmaal op de parkeerplaats ontstond er vermoedelijk kortsluiting onder de motorkap en sloegen de vlammen eronder vandaan. Er is nog geprobeerd om te blussen maar helaas, de vlammen grepen zo snel om zich heen en al snel was er geen redden meer aan. Bij aankomst van de brandweer kon het interieur van de camper bespaard blijven maar raakte de camper onherstelbaar beschadigd. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd