Dode en gewonden na steekpartij Jongkindstraat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een steekpartij in de Jongkindstraat naast het Museumpark in Rotterdam is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00.20 uur een 27-jarige Rotterdammer overleden. Twee andere slachtoffers raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Één van hen raakte zwaargewond, de andere lichtgewond.

- Advertisement -

De politie vermoed dat er een ruzie tussen drie Rotterdammers is ontstaan. Dit mondde uit in een steekpartij waarbij alle drie de personen gewond zijn geraakt. Dee 27-jarige Rotterdammer bezweek enig moment ondanks de reanimatie later ter plaatse aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 40-jarige Rotterdammer, is met zware verwondingen en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis en ook het derde slachtoffer, een 38-jarige man uit Rotterdam, werd naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie hield later die nacht nog een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Wat zijn rol is geweest is nog niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Ambulancepersoneel heeft samen met de politie ter plaatse de Rotterdammer nog geprobeerd te reanimeren, deze hulp mocht niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een andere man is zwaargewond met spoed naar het Erasmus MC overgebracht. Zijn identiteit is nog niet bekend. Het derde slachtoffer raakte lichtgewond en wordt door de politie aangemerkt als verdachte. Dit gaat om een 38-jarige man uit Rotterdam.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...