zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Felle brand in woning Feijenoordkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Feijenoordkade heeft zaterdagmorgen rond 02.00 uur een flinke brand gewoed in een woning op de 4e verdieping van een portiekflat. Bij de brand kwam korte tijd veel rook vrij, een aantal bewoners moesten hierdoor hun woning verlaten.

Ambulancepersoneel heeft een bewoner gecontroleerd op rookinhalatie, dit viel mee en de persoon hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De brandweer wist het vuur in de woning snel te blussen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -