Slachtoffer (37) schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel overleden (video)

Date:

Share post:

Capelle aan den Ijssel – Het slachtoffer van de schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De man werd op vrijdagavond rond kwart over elf meerdere keren getroffen nadat hij onder vuur was genomen in een parkje voor het Valeriusrondeel. Hij liet op dat moment zijn hond uit.

- Advertisement -

Wat er precies is gebeurd is nog volstrekt onduidelijk, de man zou in de nabijgelegen flat woonachtig zijn geweest. Hoelang de man op straat heeft gelegen is niet bekend. Hulpverleners kwamen massaal ter plaatse om de man te reanimeren en met spoed over te brengen naar het ziekenhuis. Daar aangekomen is hij alsnog overleden.

De politie is een groot onderzoek gestart. Op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar werd een brandende auto aangetroffen. Het voertuig was gedumpt in de berm langs een doorgaande weg. De politie houdt er sterk rekening mee dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd