Slachtoffer (37) schietpartij Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel overleden (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den Ijssel – Het slachtoffer van de schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is in het ziekenhuis bezweken aan zijn verwondingen. De man werd op vrijdagavond rond kwart over elf meerdere keren getroffen nadat hij onder vuur was genomen in een parkje voor het Valeriusrondeel. Hij liet op dat moment zijn hond uit.

Wat er precies is gebeurd is nog volstrekt onduidelijk, de man zou in de nabijgelegen flat woonachtig zijn geweest. Hoelang de man op straat heeft gelegen is niet bekend. Hulpverleners kwamen massaal ter plaatse om de man te reanimeren en met spoed over te brengen naar het ziekenhuis. Daar aangekomen is hij alsnog overleden.

- Advertisement -

De politie is een groot onderzoek gestart. Op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Capelle-Schollevaar werd een brandende auto aangetroffen. Het voertuig was gedumpt in de berm langs een doorgaande weg. De politie houdt er sterk rekening mee dat beide zaken met elkaar te maken hebben.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....