woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man overleden na aanrijding op N440 Landscheidingsweg Wassenaar

- advertentie -

Wassenaar – Een 24-jarige man  uit Den Haag is rond middernacht overleden nadat hij werd geschept door een auto op de Landscheidingsweg N440 in Wassenaar. Wat de man op de provinciale weg deed is nog niet bekend. Het slachtoffer kwam door de aanrijding onder de auto terecht. Hulpverleners hebben de auto vervolgens omgeduwd om de man te kunnen bevrijden.

Ondanks de inzet van de hulpverleners overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen. De inzittenden van de auto zijn door de politie opgevangen, hun verhaal wordt van hen opgenomen. De politie doet verder onderzoek, de weg was bijna de gehele nacht afgesloten.

Foto : Herman van der Woude

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -