maandag, juni 27, 2022
20 C
Rotterdam
maandag 27 juni 2022

Drie zwaargewonden na frontale aanrijding N217 Spuidijk Nieuw-Beijerland

- advertentie -

Zuid-Beijerland – Bij een ernstig ongeval op de N217 Spuidijk in Nieuw-Beijerland zijn drie personen zwaargewond geraakt. Twee auto’s klapten frontaal op elkaar, in zeker één van de voertuigen zit iemand bekneld. De brandweer heeft deze persoon snel uit zijn voertuig kunnen bevrijden.

Het Ambulancepersoneel wordt bijgestaan door het Mobiel Medisch Team welke met de traumahelikopter ter plaatse is gekomen. Alle drie de personen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, de politie doet onderzoek naar de toedracht hiervan.

©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -