Drie zwaargewonden na frontale aanrijding N217 Spuidijk Nieuw-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Zuid-Beijerland – Bij een ernstig ongeval op de N217 Spuidijk in Nieuw-Beijerland zijn drie personen zwaargewond geraakt. Twee auto’s klapten frontaal op elkaar, in zeker één van de voertuigen zit iemand bekneld. De brandweer heeft deze persoon snel uit zijn voertuig kunnen bevrijden.

Het Ambulancepersoneel wordt bijgestaan door het Mobiel Medisch Team welke met de traumahelikopter ter plaatse is gekomen. Alle drie de personen zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, de politie doet onderzoek naar de toedracht hiervan.

©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
©Kevin Schenk
- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd