Politie pakt verdachte op voor bekrassen van 150 voertuigen in Hoek van Holland

Date:

Deel bericht:

Hoek van Holland – De politie heeft zaterdagmiddag een 42-jarige Rotterdammer aangehouden voor het bekrassen van 150 voertuigen in Hoek van Holland. Het bekrassen van de voertuigen gebeurde in de nacht van vrijdag naar zaterdag. Omstanders die het hadden gezien hadden veel foto’s en filmpjes die zijn opgestuurd naar de politie.

In het onderzoek wist de politie vermoedelijk om wie het ging. De verdachte werd aangehouden op het Plein in de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland. De verdachte zit vast en er wordt op dit moment bekeken of deze persoon inderdaad de voertuigen heeft bekrast.

- Advertisement -

Mocht u nog geen aangifte hebben gedaan dan verzoekt de politie dit alsnog te doen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd