Slachtoffer dodelijke schietpartij is Wisam Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den IJssel is de 37-jarige Wisam. Volgens buurtbewoners een vriendelijke buurman die van zijn hond hield. Wisam werd vrijdagavond 23 juli in het parkje voor de flat waar hij woonde doodgeschoten.

Buurtbewoners melden dat er vrijdagavond zeker vijf schoten zijn gehoord. Een buurtbewoner ging naar beneden en trof het slachtoffer ernstig gewond aan op straat nabij een bankje. Zijn geliefde hond week niet van zijn baasje. Hulpverleners kwamen snel ter plaatse en hebben Wisam langdurig gereanimeerd, eenmaal in het ziekenhuis is Wisam alsnog overleden aan zijn verwondingen. Wisam zou vier keer zijn geraakt.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd bij het schietincident. Op dit moment is bekend dat Wisam rond 23.20 uur in het parkje is neergeschoten en dat er daarna een rode auto is weggereden. Deze auto een rode Renault Clio is niet veel later brandend teruggevonden in Capelle-Schollevaar op de Burgemeester van Beresteijnlaan.

Wisam is een bekend persoon in de Iraakse gemeenschap. Hij was DJ en had een evenementenbedrijf Iraqi Events.

Lees verder op Capelle Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd