Brandweer haalt bewoners van balkon na brand in kelderbox Velgersdijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In een flat aan de Velgersdijk in Rotterdam-IJsselmonde heeft afgelopen nacht een scootmobiel in de brand gestaan. De scootmobiel stond in een kelderbox en is vermoedelijk tijdens het opladen in brand gevlogen. Er ontstond rookontwikkeling in het portiek en bewoners zaten hierdoor opgesloten.

De brandweer schaalde op naar middelbrand, en bewoners werden met behulp van een ladderwagen van de balkon gehaald. Enkele personen zijn nagekeken door ambulancemedewerkers, voor zover bekend is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe de brand is ontstaan wordt nog nader onderzocht. De brand zelf kon snel worden geblust. De schade is groot.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd