Gezin overvallen in woning Reigerlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den Ijssel – Een gezin is maandagmorgen vroeg in de ochtend overvallen in hun woning aan de Reigerlaan. De politie bracht het bericht dinsdag aan het einde van de middag pas naar buiten. Een man en een vrouw werden plots in hun slaapkamer gewekt door een man. Hij bedreigde de man en vrouw met een vuurwapen en opende de voordeur voor nog drie overvallers.

De mannen zijn op zoek naar geld en de man hoort het ze zeggen tegen elkaar, hij besluit een nog onbekend geldbedrag af te staan waarop de overvallers de woning verlaten en op vlucht slaan.

De bewoners alarmeerden direct de politie, de vrouw ontfermde zich over de drie kinderen die in huis waren. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar kon de verdachten niet meer vinden. Er is een onderzoek gestart om te kijken hoe de man precies is binnengekomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd