Man ernstig gewond na mishandeling in Rotterdam-Centrum

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 30-jarige man is afgelopen zaterdag op zondagnacht zwaargewond geraakt nadat hij is mishandeld in het centrum van Rotterdam. De man liep vervolgens een uitgaansgelegenheid binnen om hulp te zoeken, de man was zo zwaargewond dat hij nauwelijks nog kon vertellen wat er was gebeurd.

De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met de man gaat is niet bekend, maar hij ligt nog steeds ernstig gewond in het ziekenhuis. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft gezien dat de man op het Binnenwegplein met twee vrouwen een praatje heeft gemaakt. Wat er daarna is gebeurd is niet vrijgegeven. De politie is op zoek naar de twee vrouwen en eventuele getuigen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd