Woning aan Persoonskade in Rotterdam beschoten; Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Rotterdam – Op 26 juli is een woning aan de Persoonskade in Rotterdam beschoten. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen om zich te melden.

Rond elf uur ’s avonds werden de bewoners van de woning opgeschrikt door verschillende knallen. Onbekende(n) bleken meerdere schoten op hun woning te hebben gelost. Een gebroken ruit en schade in de woning zijn het gevolg, maar gelukkig bleven de bewoners zelf ongedeerd.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de schutter(s) en vraagt getuigen zich te melden. Ook mensen uit de buurt met camera’s worden gevraagd beelden te delen. U kunt contact opnemen met de afdeling Opsporing van district Zuid via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd