Slachtoffer twee uur lang bedreigd en gegijzeld met vuurwapen Kralingse Plas Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een 19-jarige Rotterdammer is dinsdagavond twee uur lang gegijzeld en beroofd. De man fietste via de Plaszoom van de Kralingse Plas naar toen twee mannen rond 22.00 uur hem iets wilden vragen. Dat aanspreken veranderde in een bedreiging met een vuurwapen.

Het slachtoffer moest zijn bankpas en pincode af staan zodat er geld mee gepind kon worden. De andere bleef bij het slachtoffer op het bankje zitten en bleef hem bedreigen met een vuurwapen. Nadat er geld was gepind moesten er ook nog telefoonkaarten besteld worden via zijn rekening.

- Advertisement -

Het slachtoffer is tussen 22.00 en 00.00 uur al die tijd bedreigd. Er liepen meerdere personen langs en de politie komt graag met hem in contact. De twee verdachten zouden rond de 20 jaar oud zijn.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd