Buurt geschokt na doodsteken 15-jarige jongen in Rotterdam-Beverwaard

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Buurtbewoners zijn geschokt na de dodelijk steekpartij in het park aan de Goedenraadweg in Rotterdam-Beverwaard. Het slachtoffer, een 15-jarige jongen, werd na een ruzie neergestoken en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. 

© Jeffrey Jacobs

Tientallen hulpverleners kwamen rond vijf uur ’s middags met spoed naar de steekpartij. Het slachtoffer is nog enige tijd gereanimeerd en een spoedtransport werd al opgezet, maar de hulp kwam al te laat. De tiener kwam ter plekke te overlijden.

- Advertisement -
© Jeffrey Jacobs

Vlak na het incident reageert de buurt geschokt en verschillend. Een bewoonster staat buiten een sigaretje te roken. Ze zegt dat ze er niet raar van opkijkt dat het is gebeurd: “Zo staan ze een balletje te trappen en zo wordt er weer gevochten.” Maar dat het nu om een minderjarige jongen gaat die nog een heel leven voor zich heeft, daar is ze wel flink van geschrokken.

© Jeffrey Jacobs

De politie heeft na het vertrekken van de hulpverleners het park volledig afgezet. Rechercheurs van de Forensisch Opsporing zijn in witte pakken bezig om alle sporen veilig te stellen. Het slachtoffer ligt onder een wit laken verscholen achter de struiken nabij het voetbalveld. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie heeft voor zover bekend nog niemand aangehouden.

© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....

Forse rookontwikkeling bij brand in hooibalen Burgemeester Van Walsumstraat Mijnsheerenland

Mijnsheerenland - In een weiland aan de Burgemeester Van Walsumstraat in Mijnsheerenland is zaterdagavond brand uitgebroken in een...