Buurt geschokt na doodsteken 15-jarige jongen in Rotterdam-Beverwaard

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Buurtbewoners zijn geschokt na de dodelijk steekpartij in het park aan de Goedenraadweg in Rotterdam-Beverwaard. Het slachtoffer, een 15-jarige jongen, werd na een ruzie neergestoken en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. 

© Jeffrey Jacobs

Tientallen hulpverleners kwamen rond vijf uur ’s middags met spoed naar de steekpartij. Het slachtoffer is nog enige tijd gereanimeerd en een spoedtransport werd al opgezet, maar de hulp kwam al te laat. De tiener kwam ter plekke te overlijden.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

Vlak na het incident reageert de buurt geschokt en verschillend. Een bewoonster staat buiten een sigaretje te roken. Ze zegt dat ze er niet raar van opkijkt dat het is gebeurd: “Zo staan ze een balletje te trappen en zo wordt er weer gevochten.” Maar dat het nu om een minderjarige jongen gaat die nog een heel leven voor zich heeft, daar is ze wel flink van geschrokken.

© Jeffrey Jacobs

De politie heeft na het vertrekken van de hulpverleners het park volledig afgezet. Rechercheurs van de Forensisch Opsporing zijn in witte pakken bezig om alle sporen veilig te stellen. Het slachtoffer ligt onder een wit laken verscholen achter de struiken nabij het voetbalveld. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De politie heeft voor zover bekend nog niemand aangehouden.

© Jeffrey Jacobs

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd