Man neergestoken na aanspreken jongeren in Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – In de nacht van woensdag op donderdag 29 juli is een man gewond geraakt toen hij een groepje jongeren aansprak op de Mr. Kesperweg in Ridderkerk. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Een buurtbewoner zag hoe drie jongeren rond middernacht in de straat aan het rommelen waren bij enkele auto’s. Hij liep er naartoe om er wat van te zeggen, waarop twee jongens wegrenden en één bleef staan. Deze jongen haalde een mes tevoorschijn en voor het slachtoffer het wist, voelde hij een steek in zijn linkerzij. Hierna rende ook deze jongen weg.

- Advertisement -

De man werd verzorgd door het opgeroepen ambulancepersoneel. Het letsel viel gelukkig mee en het slachtoffer hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

Signalement
Alle drie de jongens waren tussen de 16 en 18 jaar oud, waren allen donker gekleed, donker krullend haar en één van de jongens had een opvallend rood sportjack aan. De jongens zijn weggerend richting de Koninginneweg.

Tips melden
De politie komt graag in contact die iets hebben meegekregen van het incident, camerabeelden uit de buurt hebben of op een andere manier informatie hebben. Informatie kunt u delen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd