woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Meerdere slachtoffers na steekincident in Bodegraven

- advertentie -

Bodegraven – Donderdagmiddag 29 juli zijn meerdere personen gewond geraakt bij een steekpartij op de Karel Doormanstraat. 

Het incident voltrok zich even na drie uur, waarna drie ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Tenminste één persoon is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, maar de politie spreekt van ‘meerdere slachtoffers’. Hoeveel het er precies zijn, is nog niet duidelijk.

De politie heeft een verdachte aangehouden. Er is inmiddels een plaats delict gemaakt en er wordt nader onderzoek gedaan naar wat er zich heeft afgespeeld. De politie roept eventuele getuigen op om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -