Paard raakt te water Drieëndijk Heenvliet

Date:

Deel bericht:

De brandweer is begin van de middag opgeroepen voor een paard te water aan de Drieëndijk in Heenvliet. Het die had het de brandweer niet heel makkelijk gemaakt.

Het paard stond in de wei toen het te water raakte. Blijkbaar vond het dier het wel leuk en zwom enkele honderden meters door de sloot. Tot de sloot heel smal werd en vol lag met hout. Het dier kwam vast te zitten, en bleek er ook al snel niet makkelijk uit te halen.

- Advertisement -

De brandweer begon met het leeg proberen te halen van de sloot, en ruimte te maken. Al snel bleek het een moeilijke opgave. Samen met de eigenaar van het dier is besloten een kraan te laten komen van een bedrijf in de buurt. Deze heeft het dier na ruim een uur uit de sloot gekregen.

Gelukkig lijkt het paard niets te mankeren en is terug gebracht naar de weide.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd