Dronken automobilist ramt hekwerk en palen Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een dronken automobilist is afgelopen nacht in volle vaart rechtdoor gereden op de kruising van de President Rooseveltweg met de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. De automobilist ramde een vluchtheuvel, een paaltje, een lantaarnpaal en een hekwerk. Hij kwam vervolgens in de struiken van de metrobaan tot stilstand.

- Advertisement -

Omwonenden hoorden de forse klap en gingen kijken, bij de auto troffen ze man aan. Hij bleek de bestuurder te zijn. De man moest van de politie blazen waarop hij werd aangehouden. Volgens hem zelf had hij niet gereden. Maar door getuigenverklaringen kwam hij er toch echt niet onderuit.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd