maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Gewonde bij aanrijding Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een vrouw is vrijdag tegen aan het einde van de avond gewond geraakt na een aanrijding op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de kruising met de Goudmos ging het mis toen de bestuurder van een Range Rover dacht voorrang te hebben en de weg op draaide. De Mercedes AMG reed vervolgens flink hard in de zijkant van de Range Rover.

De vrouw is door ambulancepersoneel met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Bergers hebben de zwaar beschadigde voertuigen met een fiscale waarde van ruim 2 ton van de weggehaald. Of ze nog gerepareerd kinnen worden is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -