Honderden mensen lopen mee in stille tocht voor doodgestoken Daan (27) in Rotterdam Zevenkamp

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Honderden mensen hebben vrijdagavond meegelopen in een stille tocht ter nagedachtenis aan de overleden 27-jarige Daan uit Rotterdam. Daan werd vorige weekend doodgestoken na een vermoedelijke ruzie in de Jongkindstraat nabij het Museumpark.

Daan was een geliefde jongen, dat blijkt ook we uit de enorme opkomst van familieleden, vrienden en buurtbewoners. Ongeveer 500-700 mensen kwamen naar de voetbalvereniging Xerxes DZB aan de Igor Stravinskisingel in Rotterdam Zevenkamp. Vanuit daaruit werd er een flinke route gelopen in de richting van de Zevenkampse ring.

- Advertisement -

De politie onderzoekt het steekincident nog steeds. Er zitten inmiddels drie verdachten vast, het gaat om een 38-jarige en een 40-jarige Rotterdammers. Ook zit een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats vast. De 42-jarige man raakte ook zwaargewond door het steekincident. Wat er in het park precies is gebeurd is nog onduidelijk, de politie houdt er rekening mee dat een ruzie uit de hand is gelopen. Ze zouden vechtend over straat zijn gelopen. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd