Woning beschoten Persoonsstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een nog onbekende verdachte heeft vrijdagmiddag rond 14.30 uur een woning onder vuur genomen in de Persoonsstraat in Rotterdam. De man loste meerdere schoten en ging er daarna vandoor. Omstanders belden direct de politie die snel ter plaatse was.

De omgeving van het schietincident werd groots afgezet en forensisch medewerkers van de politie stelden de sporen veilig. De politie ging op zoek naar de schutter maar werd niet meer aangetroffen.

- Advertisement -

Het is de derde schietpartij in korte tijd in Rotterdam Zuid. Gisteren werd er geschoten op de Beijerlandselaan en de nacht ervoor werd ook een woning beschoten op de Persoonskade een krappe 400m verderop.

Foto’s: Kevin Schenk

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd