Automobilist rijdt snoeihard tegen trampaal Varkenoordseviaduct Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een automobilist is zaterdagmorgen rond 08.50 uur gewond geraakt nadat hij met zijn bestelauto tegen een trampaal op het Varkenoordseviaduct was gebotst. De trampaal kwam tot aan de voorstoelen in de auto terecht. De bestuurder van de auto mag van geluk spreken dat hij er goed vanaf is gekomen.

De brandweer rukte nog uit voor een mogelijke autobrand, hiervan bleek geen sprake te zijn. De inzittende is naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, er wordt hiervoor bloed afgenomen om te kijken of de bestuurder onder invloed heeft gereden.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd