Gewonde schietpartij Dieze Rotterdam wordt elders gewond in een auto aangetroffen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is vrijdagavond even na middernacht neergeschoten aan de Dieze in Rotterdam-Oost. Vlak na de schietpartij is er een auto vandoor gegaan. De ter plaatse gekomen agenten troffen bij een woning geen slachtoffer aan. 

Een kleine tien minuten na het schietincident werd er in de Nystadtstraat, een kleine drie kilometer verderop, een man gewond in een auto aangetroffen. Dit bleek het slachtoffer van het schietincident te zijn. Een persoon die bij hem was is aangehouden, het is nog niet duidelijk of dit de bestuurder van het voertuig is.

- Advertisement -

De forensische Opsporing komt ter plaatse om de sporen veilig te stellen. Wat de aanleiding was van de schietpartij zal worden onderzocht.

- Advertisement -

Gerelateerd