Agenten lossen waarschuwingsschoten in Roel Langerakpark

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de vroege ochtend van zondag 1 augustus meerdere waarschuwingsschoten gelost na een vermeend schietincident in het Roel Langerakpark.

De politie ontving een melding dat er in het park geschoten zou zijn. Meerdere politie-eenheden haastten zich naar het park en gingen op zoek naar eventuele gewonden en sporen.

- Advertisement -

In het park waren ten tijde van deze zoekactie vele groepen aanwezig. De politie was bezig ook mensen te controleren en uit het park te sturen.

Een groep personen luisterden niet naar de agenten. Toen één van hen zich dusdanig verdacht begon te gedragen, waren agenten genoodzaakt enkele waarschuwingsschoten te lossen. Na controle bleek er niks aan de hand met dit persoon.

De politie heeft verder laten weten dat er achteraf geen sprake is geweest van een schietincident (buiten de waarschuwingsschoten). Er zijn ook geen aanhoudingen verricht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Fremantle Highway aangekomen in Rotterdamse haven

Europoort Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 10.01 uur is de Fremantle Highway aangekomen in de Rotterdamse Haven....

Man in been gebeten door loslopende herdershond in stationshal Rotterdam-Centraal

Rotterdam - Zaterdagochtend 23 september rond 6.00 uur is een man gewond geraakt nadat hij door een loslopende...

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...