Auto en woning beschoten bij schietpartijen in Rotterdam Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Wederom hebben er vannacht in de omgeving van de Oranjeboomstraat in Rotterdam weer schietpartijen plaatsgevonden. Rond 01.50 uur werd er in de Rose Spoorstraat een auto beschoten en nog geen 20 minuten later werd er een woning beschoten op de Vuurplaat.

Agenten kregen rond 01.50 uur een melding van een schietpartij op de Rose Spoorstraat. Ter plaatse bleek dat er een auto was beschoten, daarbij vielen er geen gewonden. Wel werden er even verderop op de Schietloodstraat twee personen aangetroffen die verdacht worden van betrokkenheid bij de schietpartij. Zij zijn aangehouden als verdachte.

- Advertisement -
Auto beschoten Rose Spoorstraat Rotterdam / © Kevin Schenk
Auto beschoten Rose Spoorstraat Rotterdam / © Kevin Schenk

Terwijl agenten nog bezig waren met het schietincident kwam er van een paar honderd meter verderop een nieuwe melding van een schietpartij binnen. Ditmaal vanaf de Vuurplaat, hier bleek uiteindelijk dat er op een woning was geschoten. Agenten hebben de omgeving afgezet en de sporen veiliggesteld. In de ruit van de woning zaten meerdere kogelgaten en op straat zijn 5 hulzen aangetroffen. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De omgeving van de Oranjeboomstraat wordt geteisterd door schietincidenten. Afgelopen dagen was het al drie keer eerder raak. Tot twee keer toe werd er een woning beschoten op de Persoonskade en de Persoonsstraat. Ook werd er op de Beijerlandselaan geschoten tijdens een ruzie in een café.

Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Traumahelikopter ingezet voor onwel persoon op kermis Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 26 april rond 17.50 uur is een persoon op het terrein van...

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...