Auto en woning beschoten bij schietpartijen in Rotterdam Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Wederom hebben er vannacht in de omgeving van de Oranjeboomstraat in Rotterdam weer schietpartijen plaatsgevonden. Rond 01.50 uur werd er in de Rose Spoorstraat een auto beschoten en nog geen 20 minuten later werd er een woning beschoten op de Vuurplaat.

Agenten kregen rond 01.50 uur een melding van een schietpartij op de Rose Spoorstraat. Ter plaatse bleek dat er een auto was beschoten, daarbij vielen er geen gewonden. Wel werden er even verderop op de Schietloodstraat twee personen aangetroffen die verdacht worden van betrokkenheid bij de schietpartij. Zij zijn aangehouden als verdachte.

- Advertisement -
Auto beschoten Rose Spoorstraat Rotterdam / © Kevin Schenk
Auto beschoten Rose Spoorstraat Rotterdam / © Kevin Schenk

Terwijl agenten nog bezig waren met het schietincident kwam er van een paar honderd meter verderop een nieuwe melding van een schietpartij binnen. Ditmaal vanaf de Vuurplaat, hier bleek uiteindelijk dat er op een woning was geschoten. Agenten hebben de omgeving afgezet en de sporen veiliggesteld. In de ruit van de woning zaten meerdere kogelgaten en op straat zijn 5 hulzen aangetroffen. Er zijn geen verdachten aangehouden.

De omgeving van de Oranjeboomstraat wordt geteisterd door schietincidenten. Afgelopen dagen was het al drie keer eerder raak. Tot twee keer toe werd er een woning beschoten op de Persoonskade en de Persoonsstraat. Ook werd er op de Beijerlandselaan geschoten tijdens een ruzie in een café.

Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam
Woning beschoten Vuurplaat Rotterdam

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Drie gewonden na steekpartij in Rotterdam-Centrum

Rotterdam - Zaterdagnacht 23 september rond 5.37 uur zijn er bij een steekpartij in Rotterdam-centrum drie personen gewond...

Blussen brand bij afvalverwerker AVR gaat nog tot zeker tot zaterdag door

Rotterdam - Het gaat nog een geruime tijd duren voordat de grote brand die donderdag ontstond bij afvalverwerker...

Gewonde na aanrijding met vrachtwagen A15 Pernis

Pernis - Op de parallelweg van de A15 ter hoogte van Pernis heeft een aanrijding tussen een vrachtwagen...

Brand bij afvalverwerker laait opnieuw op Professor Gerbrandyweg, Botlek Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 21 september is er bij de afvalverwerker aan de professor Gebrandyweg in het botlekgebied opnieuw...