Vrouw gewond na vechtpartij De Vallei Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag buiten westen geraakt nadat ze tijdens een ruzie mogelijk een klap heeft gekregen. Rond 04.00 uur liep een feestje in een woning uit de hand, drie jongeren kwamen van buiten de woning binnen. Vervolgens gingen meerdere mensen naar buiten en ontstond er een vechtpartij.

- Advertisement -

Bij de vechtpartij werd de vrouw die de ruzie wilden sussen geslagen. Ze raakte hierdoor buiten bewustzijn en is door de betrokken nog wel naar huis gebracht. Omdat ze niet of nauwelijks aanspreekbaar was gingen hulpverleners uit van een mogelijke reanimatie. Hiervan bleek geen sprake te zijn. Mogelijk dat de combinatie van alcohol gebruik en de klap de effecten van het letsel in de nacht verergerden. Ze is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft in de woning en van omwonenden verklaringen opgenomen. Er zijn twee mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. De ruzie zou zijn ontstaan na een conflict over een armband.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd