Schietpartij blijkt spelende jongetjes met luchtbuks van papa Kanaalweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit voor een schietpartij op de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. Er zou iemand gewond geraakt zijn aan het hoofd en uit voorzorg werd er ook een traumahelikopter naar de plaats van het incident geroepen. Ter plekke viel het mee en bleek het dat jongetjes met de luchtbuks van papa hadden gespeeld. Deze ging af en één van de jongetjes werd op het hoofd geraakt.

Het jongetje had een flinke bult op zijn hoofd maar was verder niet gewond. De politie is met de vader het gesprek aan gegaan voor het veilig opbergen van de luchtbuks. Het incident vond plaats in een woning aan de Kanaalweg.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd