Lichaam in auto aangetroffen Aalbersestraat Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft maandagavond in de Aalbersestraat in Dordrecht een lichaam in een auto aangetroffen. De politie startte direct een groot onderzoek en zette de vindplaats af met grote zwarte schermen en een tent. De vondst van het lichaam heeft vermoedelijk te maken met het grote politieonderzoek op donderdag in een woning in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht.

Politieagenten hielden op donderdag een 25-jarige man aan na een vechtpartij in de woning. De politie had echter het vermoeden dat er meer aan de hand was dan een vechtpartij. Forensisch medewerkers startten vervolgens een groot onderzoek in de woning. Het lijkt er op dat de politie de auto die in Dordrecht is aangetroffen te maken heeft met deze zaak.

- Advertisement -

Volgens buurtbewoners stond de auto inmiddels al vier dagen op dezelfde plek geparkeerd. Het lichaam zou in de kofferbak zijn aangetroffen maar dit kon nog niet worden bevestigd door de politie. De politie komt later vandaag met een verklaring.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd