Lichaam in auto aangetroffen Aalbersestraat Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft maandagavond in de Aalbersestraat in Dordrecht een lichaam in een auto aangetroffen. De politie startte direct een groot onderzoek en zette de vindplaats af met grote zwarte schermen en een tent. De vondst van het lichaam heeft vermoedelijk te maken met het grote politieonderzoek op donderdag in een woning in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht.

Politieagenten hielden op donderdag een 25-jarige man aan na een vechtpartij in de woning. De politie had echter het vermoeden dat er meer aan de hand was dan een vechtpartij. Forensisch medewerkers startten vervolgens een groot onderzoek in de woning. Het lijkt er op dat de politie de auto die in Dordrecht is aangetroffen te maken heeft met deze zaak.

- Advertisement -

Volgens buurtbewoners stond de auto inmiddels al vier dagen op dezelfde plek geparkeerd. Het lichaam zou in de kofferbak zijn aangetroffen maar dit kon nog niet worden bevestigd door de politie. De politie komt later vandaag met een verklaring.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Uitgebrande keuken nadat vlam in de pan slaat Klencke Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Zondagavond 19 mei rond 22.03 uur is er brand uitgebroken in een keuken van een...

Woonboerderij uit 1894 verwoest door blikseminslag in Den Dungen

Den Dungen - Zondagavond brak brand uit in een woonboerderij uit 1894 aan de Bramerslandstraat in Den Dungen....

Café Ons Stekkie Herenwaard Rotterdam doorzeefd met kogels, wie weet meer?

Rotterdam - Vrijdag, net na middernacht, is er geschoten op een café aan de Herenwaard in IJsselmonde. De...

Grootschalige Hulpdiensten Oefening in Middelharnis: Voorbereid op het Ergste!

Middelharnis - In een leegstaand schoolgebouw aan de Schoolstraat in Middelharnis hebben de afgelopen dagen hulpdiensten een grootschalige...