zaterdag, september 25, 2021
16.8 C
Rotterdam
zaterdag 25 september 2021

Woning in Rotterdam Zevenkamp betrokken bij “koffermoord” Zwijndrecht

Rotterdam – De politie is ook dinsdag nog de gehele dag bezig geweest met onderzoek in de woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam-Zevenkamp. In de woning wordt onderzoek gedaan na de vondst van een stoffelijk overschot, verdeeld over meerdere koffers in de kofferbak van een auto in Dordrecht. De politie heeft een 25-jarige man aangehouden als verdachte welke zelf zou hebben bevestigd dat hij een 29-jarige Zwijndrechtenaar om het leven heeft gebracht. De man werd afgelopen donderdag als vermist opgegeven.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de 25-jarige man van moord of doodslag. Op donderdag werd de man opgepakt na een incident in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. De man bekende zelf dat hij een levensdelict had gepleegd. Medewerkers van de Forensische Osporing deden urenlang onderzoek in de flatwoning. In de woning werden bloedsporen aangetroffen en een voorwerp dat mogelijk is gebruikt, een slachtoffer werd niet gevonden.

De 29-jarige man uit Zwijndrecht was al eerder als vermist opgegeven. Het stoffelijk overschot van de man werd vervolgens in de kofferbak van een auto op een parkeerplaats in de Aalbersestraat aangetroffen. Ook hier is vervolgens urenlang onderzoek verricht om alle sporen veilig te stellen. In het onderzoek verschenen afgelopen zondag ook diverse forensisch rechercheurs in de woning in Rotterdam Zevenkamp. Dit onderzoek is dag en nacht doorgegaan.

Omwonenden van alle locaties reageren geschokt op de nieuwsberichten. Ze vragen zich af wat er precies is gebeurd en maken zich zorgen om de veiligheid in de buurt. Het voorarrest van de verdachte is met veertien dagen verlengd.

Related Articles

Meerdere schoten gelost uit auto’s Oostdijk Rotterdam

0
Rotterdam - Een buurtbewoner van de Oostdijk in Rotterdam - Beverwaard is zich vanmorgen rond...

Forse file op A20 bij Rotterdam richting Vlaardingen

0
Rotterdam - Vrijdagmiddag 24 september hebben diverse ongevallen op de A20 gezorgd voor een forse...

Politie schiet man in been Maasboulevard Vlaardingen

0
Vlaardingen - De politie heeft op de Maasboulevard in Vlaardingen een gericht schot op het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Het Zuidplein zet schoonmakers Ikazia in het zonnetje

Het Zuidplein zet schoonmakers Ikazia in het zonnetje [...]

14 schoten in de Beverwaard; politie vindt alleen hulzen

14 schoten in de Beverwaard; politie vindt alleen hulzen [...]

Rotterdam wil 1,2 miljoen investeren in fietsenstalling

Rotterdam wil 1,2 miljoen investeren in fietsenstalling [...]

Achter de Waterside-toren IJsselmonde wordt het 10 hoog

Achter de Waterside-toren IJsselmonde wordt het 10 hoog [...]

Uitgifte plastic zakjes op de markt juridisch vastgelegd

Uitgifte plastic zakjes op de markt juridisch vastgelegd [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,064VolgersVolg