Woning in Rotterdam Zevenkamp betrokken bij “koffermoord” Zwijndrecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is ook dinsdag nog de gehele dag bezig geweest met onderzoek in de woning aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam-Zevenkamp. In de woning wordt onderzoek gedaan na de vondst van een stoffelijk overschot, verdeeld over meerdere koffers in de kofferbak van een auto in Dordrecht. De politie heeft een 25-jarige man aangehouden als verdachte welke zelf zou hebben bevestigd dat hij een 29-jarige Zwijndrechtenaar om het leven heeft gebracht. De man werd afgelopen donderdag als vermist opgegeven.

Het Openbaar Ministerie verdenkt de 25-jarige man van moord of doodslag. Op donderdag werd de man opgepakt na een incident in de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht. De man bekende zelf dat hij een levensdelict had gepleegd. Medewerkers van de Forensische Osporing deden urenlang onderzoek in de flatwoning. In de woning werden bloedsporen aangetroffen en een voorwerp dat mogelijk is gebruikt, een slachtoffer werd niet gevonden.

- Advertisement -

De 29-jarige man uit Zwijndrecht was al eerder als vermist opgegeven. Het stoffelijk overschot van de man werd vervolgens in de kofferbak van een auto op een parkeerplaats in de Aalbersestraat aangetroffen. Ook hier is vervolgens urenlang onderzoek verricht om alle sporen veilig te stellen. In het onderzoek verschenen afgelopen zondag ook diverse forensisch rechercheurs in de woning in Rotterdam Zevenkamp. Dit onderzoek is dag en nacht doorgegaan.

Omwonenden van alle locaties reageren geschokt op de nieuwsberichten. Ze vragen zich af wat er precies is gebeurd en maken zich zorgen om de veiligheid in de buurt. Het voorarrest van de verdachte is met veertien dagen verlengd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Drugslab 5e Industriestraat in Vlaardingen ontmanteld

Vlaardingen - Een groot drugslab in een bedrijfspand aan de 5e Industriestraat in Vlaardingen is woensdag door een...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...