Woningen ontruimd na uitslaande brand Norma Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Norma in Capelle aan den IJssel heeft een uitslaande brand gewoed. Er is één persoon lichtgewond geraakt. Het vermoeden bestond dat de bewoonster nog in de woning aanwezig zou zijn, hierdoor werd er opgeschaald naar middelbrand. Naast de brandweer kwam ook de traumahelikopter ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer was er veel rookontwikkeling. Er werd gelijk overgegaan tot een ontruiming van de omliggende woningen. Bij het blussen van de brand is de bewoonster niet aangetroffen. Zij kwam later aangelopen bij haar woning.

- Advertisement -

Een omwonende is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling van rookinhalatie.

UPDATE: Er is een 34-jarige man aangehouden als verdachte. Lees hier verder.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd