vrijdag, mei 27, 2022
14.7 C
Rotterdam
vrijdag 27 mei 2022

Brandweer doorzoekt sloot na vondst kinderkleding Meeuwenhoek Spijkenisse

- advertentie -

De brandweer is vanmorgen rond kwart over 9 opgeroepen voor een persoon te water aan de Meeuwenhoek in Spijkenisse. Langs de waterkant van een sloot was kinderkleding gevonden. Ter plaatse heeft de brandweer zoekslagen gemaakt met hun twee duikers. Na enige tijd is hiermee gestopt .

Inmiddels was het drone team gearriveerd welke gezocht hebben van bovenaf met warmtebeeld. Hiermee werd even een zogeheten ‘hotspot’ gezien, maar dit bleek al snel niks te zijn. Rond 10:30 uur is de zoekactie gestaakt. De hulpdiensten gaan ervan uit dat er niemand in het water ligt. Hierna konden zij weer retour.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,223VolgersVolg
- advertentie -