maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Mobiele politiepost in Rotterdam-zuid na recente schietincidenten

- advertentie -

Rotterdam – De politie plaatst komende dagen een mobiele politiepost in de wijk Feyenoord. Dit naar aanleiding van de recente schietincidenten in Rotterdam-Zuid.

“We willen aan de burgers laten zien dat wij hier zijn, dat we aanwezig zijn, aanspreekbaar zijn.”, zo legt de politie uit. De politie gaat op de post graag in gesprek met mensen. Iedereen die wil komen praten over de recente gebeurtenissen, is welkom.

Daarnaast hoopt de politie ook dat mensen tips geven die helpen bij de onderzoeken naar de recente schietincidenten. Ook is het mogelijk tips te geven om nieuwe vuurwapens te kunnen opsporen. Dit kan rechtstreeks naar de politie of via Meld Misdaad Anoniem. Uiteraard is er nog altijd een tipgeld-regeling voor het melden van vuurwapens.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -