Arrestatieteam verricht aanhoudingen in Gouda na mogelijk ontvoering in Cruquius

Date:

Deel bericht:

Gouda – In de omgeving van het Vogelplein in Gouda zijn donderdagavond meerdere aanhoudingen verricht door de Dienst Speciale Interventies (DSI). De aanhoudingen zouden te maken hebben met een eerder incident op de Spaarneweg in Cruquius. Daar zou een persoon een auto in zijn getrokken, waarna de auto wegreed.

Getuigen belden de politie. Waar het precies is gebeurd, is niet bekend, maar de Spaarneweg bestaat voornamelijk uit woonwinkels. Deze waren op het moment van de mogelijke ontvoering al gesloten. Een politiewoordvoerster vertelde dat er momenteel nog veel onduidelijk is en uitgezocht moet worden.

- Advertisement -

Tijdens het onderzoek kwam de politie de vermoedelijke auto op het spoor. Een arrestatieteam zette vervolgens samen met de verschillende politie-eenheden een grote zoekactie op touw.

In Gouda werd in de omgeving van het Vogelplein in de wijk Kromme Gouwe de mogelijk betrokken auto teruggevonden. Ook zijn er diverse aanhoudingen verricht door de politie. Inmiddels is de omgeving ruim afgezet en wordt er nader onderzoek verricht.

Foto’s : Remco F. Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd