Auto’s verwoest door brand Pallieterburg Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Rond 02.00 uur werden bewoners in de omgeving van de Pallieterburg in Capelle-Schollevaar opgeschrikt door een flinke autobrand. De brand greep snel om zich heen en al snel stonden er twee auto’s in de brand. Bij aankomst van de brandweer was er inmiddels sprake van een flinke vlammenzee.

© Jeffrey Jacobs

Het vuur kon uiteindelijk snel door de brandweer worden geblust. De schade die toen zichtbaar werd is gigantisch. Twee voertuigen zijn volledig uitgebrand en een derde voertuig raakte beschadigd. Terwijl agenten in gesprek waren met de eigenaar van één van de voertuigen, werden er verdachte personen verderop in de wijk gezien.

- Advertisement -

Twee personen, een 20-jarige Capellenaar en een 17-jarige Rotterdammer, zijn aangehouden. Hun betrokkenheid wordt onderzocht.

© Jeffrey Jacobs

De eigenaresse van de beschadigde auto baalt flink van het incident. Haar auto is WA verzekerd en zal dus zelf voor de schade moeten opdraaien. De Ford Fiesta heeft gesprongen ramen en schade aan de zijkant. De auto is vermoedelijk total loss. Mocht er inderdaad een verdachte zijn aangehouden dan kan ze wellicht de schade verhalen op de dader.

De politie en brandweer vermoeden dat de brand is aangestoken. Waar deze is begonnen is niet bekend maar gezien de grote schade in de middelste auto lijkt het er sterk op dat de brand hier is begonnen.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd