Overval op cash free winkel Domino’s pizza Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Een nog onbekende verdachte heeft woensdagavond rond kwart voor twaalf de Domino’s pizza aan het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen overvallen. De dader kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel met een mes.

De winkel van Domino’s is een cash free winkel. Dit zou inhouden dat er geen contant geld aanwezig is geweest. Vermoedelijk daardoor koos de overvaller al snel eieren voor zijn geld en vluchtte zonder buit de winkel uit.

- Advertisement -

De politie doet uitgebreid onderzoek en stelt daarbij onder andere camerabeelden veilig. Verder doen Forensisch rechercheurs onderzoek in het pand. Eventuele getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Signalement
De verdachte heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een zwart vest met capuchon en gezichtsbedekking.

Getuigenoproep
Zag u iets verdachts in de omgeving van het afhaalrestaurant op woensdagavond 4 augustus tussen 23.00 en 24.00 uur? Neem dan contact op met de districtsrecherche van politie Gouda-Waddinxveen via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tips doorgeven via 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.


Gezien het vele aantal overvallen op de winkels van Domino’s heeft het bedrijf vorig jaar besloten om veel van de filialen cash free te maken. Dat houdt in dat er alleen gepind kan worden en dat bezorgers uitsluitend vooraf betaalde bestellingen bezorgen. Op deze manier is het voor overvallers niet interessant om de winkels of bezorgers te overvallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd