Overval op cash free winkel Domino’s pizza Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – Een nog onbekende verdachte heeft woensdagavond rond kwart voor twaalf de Domino’s pizza aan het Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen overvallen. De dader kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel met een mes.

De winkel van Domino’s is een cash free winkel. Dit zou inhouden dat er geen contant geld aanwezig is geweest. Vermoedelijk daardoor koos de overvaller al snel eieren voor zijn geld en vluchtte zonder buit de winkel uit.

- Advertisement -

De politie doet uitgebreid onderzoek en stelt daarbij onder andere camerabeelden veilig. Verder doen Forensisch rechercheurs onderzoek in het pand. Eventuele getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Signalement
De verdachte heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een zwart vest met capuchon en gezichtsbedekking.

Getuigenoproep
Zag u iets verdachts in de omgeving van het afhaalrestaurant op woensdagavond 4 augustus tussen 23.00 en 24.00 uur? Neem dan contact op met de districtsrecherche van politie Gouda-Waddinxveen via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tips doorgeven via 0800-7000 of de website van Meld Misdaad Anoniem.


Gezien het vele aantal overvallen op de winkels van Domino’s heeft het bedrijf vorig jaar besloten om veel van de filialen cash free te maken. Dat houdt in dat er alleen gepind kan worden en dat bezorgers uitsluitend vooraf betaalde bestellingen bezorgen. Op deze manier is het voor overvallers niet interessant om de winkels of bezorgers te overvallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Brandweer blust kleine brand in meterkast Digna Johannaweg Hoogvliet

Digna Johannaweg, Hoogvliet Rotterdam - Zondagmiddag 17 maart rond 17.41 uur is er brand uitgebroken in een woning....

Dode na steekpartij in woning Brautigamstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij in een woning aan de Brautigamstraat in Rotterdam-Feijenoord is zaterdagmorgen een man om...

Rookontwikkeling na kortsluiting in woning Aida Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - De brandweer is vrijdagmiddag met meerdere wagens uitgerukt voor een melding van een...