woensdag, januari 26, 2022
5.2 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Man slaat agent na ontvangen van bekeuring Oranjepark Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Een politieagent is donderdag gewond geraakt nadat hij door een man zonder vaste woon- of verblijfplaats hard was geslagen. De man sloeg de agent nadat hij in het Oranjepark aan de Kleine Buitenweide een bekeuring had gekregen voor het veroorzaken van overlast.

Agenten gingen een kijkje nemen in het waar zij een man op een bankje zagen slapen. Omdat de man zijn rustplaats had uitgekozen vlak bij spelende kinderen vonden agenten dat niet wenselijk en besloten hem met een bekeuring weg te sturen.

De man was het er niet mee eens en werd direct agressief en schreeuwde de hele buurt bij elkaar. De agenten gingen vervolgens over tot aanhouding waarop de man zich fors verzette. De man sloeg één van de agenten daarbij op zijn hoofd. De agent liep een kneuzing op en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. De man werd gepepperd en kon vervolgens naar het bureau worden gebracht.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -