Man slaat agent na ontvangen van bekeuring Oranjepark Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een politieagent is donderdag gewond geraakt nadat hij door een man zonder vaste woon- of verblijfplaats hard was geslagen. De man sloeg de agent nadat hij in het Oranjepark aan de Kleine Buitenweide een bekeuring had gekregen voor het veroorzaken van overlast.

Agenten gingen een kijkje nemen in het waar zij een man op een bankje zagen slapen. Omdat de man zijn rustplaats had uitgekozen vlak bij spelende kinderen vonden agenten dat niet wenselijk en besloten hem met een bekeuring weg te sturen.

- Advertisement -

De man was het er niet mee eens en werd direct agressief en schreeuwde de hele buurt bij elkaar. De agenten gingen vervolgens over tot aanhouding waarop de man zich fors verzette. De man sloeg één van de agenten daarbij op zijn hoofd. De agent liep een kneuzing op en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. De man werd gepepperd en kon vervolgens naar het bureau worden gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Voor vierde keer in jaar tijd ravage na explosie bij loodgietersbedrijf in Vlaardingen

Vlaardingen - Opnieuw heeft er in de Koninginnestraat in Vlaardingen een explosie plaatsgevonden. Rond 20 00 uur werd...

Extinction Rebellion blokkeert meerdere wegen in de Europoort

Eind van de ochtend, om 11:30 uur, is Extinction Rebellion gestart met het blokkeren van de Moezelweg in...

Man overleden in politiecel, Rijksrecherche doet onderzoek Rotterdam

Rotterdam - Een 60-jarige man uit Rotterdam is op 7 december na een verblijf in een politiecel in...

Zeer grote uitslaande brand verwoest gerefomeerde Bethelkerk Oranjestraat Rotterdam-Overschie (video)

Rotterdam - In de Bethelkerk aan de Oranjestraat in Rotterdam-Overschie is woensdagavond 6 december rond 22.40 uur een...