Omstanders schieten te hulp na beroerte van man in Barendrecht

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Voorbijgangers hebben dinsdagmiddag eerste hulp verleend nadat een 80-jarige man een beroerte kreeg tijdens een wandeling met zijn 78-jarige vrouw. Dat schrijft het AD op de website. Het gebeurde op de 2e Barendrechtseweg toen de man plots onwel werd en in elkaar zakte.

De twee omstanders schoten direct te hulp en verleenden eerste hulp terwijl de ambulance onderweg was. Ambulance-medewerkers hebben de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat de man een TIA had gehad in zijn hoofd. De man is inmiddels weer thuis en de schade is beperkt gebleven.

- Advertisement -

De familie is nu op zoek naar de “hulpverleners”

Lees het volledige verhaal op het Algemeen Dagblad

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd