dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Politie neemt auto in beslag na achtervolging Persoonskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagavond een man achtervolgd door Rotterdam Zuid. De reden van de achtervolging is nog niet bekend maar dat de man aan de politie wilde ontkomen was wel duidelijk. De auto werd uiteindelijk leeg in de omgeving van de Persoonskade aangetroffen.

Waarom de man ervandoor ging is nog niet bekend. Het kan werkelijk van alles zijn geweest, omdat de bestuurder het hazenpad heeft gekozen is het nog onbekend van wie de auto is. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -