Politie zoekt getuigen van explosie voor woning Elzenzoom Papendrecht

Date:

Deel bericht:

Papendrecht – De politie is op zoek naar getuigen van een explosie voor een woning aan de Elzenzoom in Papendrecht. In de vroege ochtend rond 03.50 uur van 31 juli werden bewoners opgeschrikt door een enorm harde knal. Brandweer, en politie kwamen met spoed ter plaatse, maar gelukkig bleek de schade beperkt te zijn tot een woning.

Wat er precies is ontploft is nog niet bekend. Ook het doel van de explosie is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek en is hiervoor op zoek naar getuigen en camerabeelden. U hoeft hiervoor niet in de straat zelf te wonen, maar de directe omgeving is ook belangrijk.

- Advertisement -

Om herhaling te voorkomen hebben de politie en de gemeente zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen. Wat deze maatregelen zijn is niet bekend gemaakt. De waarnemend Burgemeester Annemiek Jetten hoopt dat de rust snel terugkeert.

Tips?
Heeft u iets gezien? Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via het tipformulier op Politie.nl Middels het tipformulier kunt u ook rechtstreeks beeldmateriaal uploaden en sturen naar de recherche. Wilt u liever anoniem blijven? Deel uw informatie dan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Celstraf, TBS en rijontzegging geëist voor dodelijk ongeval Maasboulevard Rotterdam tijdens Wereldhavendagen

Rotterdam - Het Openbaar Ministerie heeft donderdag 29 februari acht jaar celstraf, TBS met dwangverpleging en een rijverbod...