Politie zoekt getuigen van explosie voor woning Elzenzoom Papendrecht

Date:

Deel bericht:

Papendrecht – De politie is op zoek naar getuigen van een explosie voor een woning aan de Elzenzoom in Papendrecht. In de vroege ochtend rond 03.50 uur van 31 juli werden bewoners opgeschrikt door een enorm harde knal. Brandweer, en politie kwamen met spoed ter plaatse, maar gelukkig bleek de schade beperkt te zijn tot een woning.

Wat er precies is ontploft is nog niet bekend. Ook het doel van de explosie is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek en is hiervoor op zoek naar getuigen en camerabeelden. U hoeft hiervoor niet in de straat zelf te wonen, maar de directe omgeving is ook belangrijk.

- Advertisement -

Om herhaling te voorkomen hebben de politie en de gemeente zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen. Wat deze maatregelen zijn is niet bekend gemaakt. De waarnemend Burgemeester Annemiek Jetten hoopt dat de rust snel terugkeert.

Tips?
Heeft u iets gezien? Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via het tipformulier op Politie.nl Middels het tipformulier kunt u ook rechtstreeks beeldmateriaal uploaden en sturen naar de recherche. Wilt u liever anoniem blijven? Deel uw informatie dan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...