Verdachte van beschieting Poolse supermarkt Franselaan Rotterdam nog wel even opgesloten

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De 24-jarige verdachte Shendley K. die ervan verdacht wordt hij een Poolse Supermarkt op de Franselaan in Rotterdam heeft beschoten blijft nog tot zeker dit najaar vastzitten. De verdachte verscheen donderdag voor de rechter.

Justitie verdenkt de verdachte ervan te hebben geschoten vanaf de achterbank van een auto. De supermarkt werd op 15 maart twee keer binnen 24 uur beschoten. Justitie is ervan overtuigd dat de verdachte de schutter is en wilde dat hij langer vast zou blijven zitten. De rechter ging daar in mee.

- Advertisement -

In het najaar hoort de verdachte de strafeis. Volgens zijn advocaat is er geen bewijs dat zijn cliënt heeft geschoten. Burgemeester Aboutaleb sloot tot ongenoegen van de uitbater het pand destijds voor twee weken.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd