dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Zes verdachten aangehouden in Gouda na ontvoering in Cruquius

- advertentie -

Cruquius – De politie heeft donderdagavond zes mannen in Gouda aangehouden nadat zij een 56-jarige man in Hoofddorp hebben ontvoerd. De ontvoering vond rond 18.15 uur plaats op de Spaarneweg in Cruquius, het gedeelte dat vooral bestaat uit een woonboulevard. De man werd een rode Mercedes-Vito bus ingetrokken.

Agenten gingen na de melding op zoek en startte een grote zoekactie. Daarbij kwamen zij al snel uit in Gouda. Tientallen politieagenten waaronder het Arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies werden ingezet. De aanhoudingen zijn verricht rond het Vogelplein in Gouda. Ook is er een BMW in beslag genomen.

De verdachten zijn drie Rotterdammers van 22, 22 en 30 jaar oud. Daarnaast is er een 31-jarige man uit Zwijndrecht en een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Ze zitten vast en hun betrokkenheid wordt verder onderzocht. Van het slachtoffer ontbreekt nog ieder spoor.

Foto’s : Remco F. Gerritsen

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -