Achtervolging vanuit Antwerpen geëindigd in Rotterdam Nesselande

Date:

Share post:

Rotterdam – Een achtervolging vanuit België is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Rotterdam Nesselande geëindigd. De vluchtauto werd leeg op de Cesar Domelastraat aangetroffen. Een nog onbekend aantal inzittenden zijn na het dumpen van de auto gevlucht. Er zou mogelijk geschoten zijn op agenten maar dit kon niet worden bevestigd.

De achtervolging ontstond vanuit de regio Antwerpen. Een Belgische politieauto is naar de plek van het aangetroffen voertuig gekomen. De witte Volkswagen Golf zou voorzien zijn van valse platen. In de deur achter de passagier zit een kogelgat. De auto is in beslag genomen. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend.

- Advertisement -

Later meer…

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd