woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Achtervolging vanuit Antwerpen geëindigd in Rotterdam Nesselande

- advertentie -

Rotterdam – Een achtervolging vanuit België is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Rotterdam Nesselande geëindigd. De vluchtauto werd leeg op de Cesar Domelastraat aangetroffen. Een nog onbekend aantal inzittenden zijn na het dumpen van de auto gevlucht. Er zou mogelijk geschoten zijn op agenten maar dit kon niet worden bevestigd.

De achtervolging ontstond vanuit de regio Antwerpen. Een Belgische politieauto is naar de plek van het aangetroffen voertuig gekomen. De witte Volkswagen Golf zou voorzien zijn van valse platen. In de deur achter de passagier zit een kogelgat. De auto is in beslag genomen. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend.

Later meer…

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -