H&M-filiaal in Zoetermeers Stadshart op klaarlichte dag overvallen

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Zaterdag 7 augustus is in winkelgebied het Stadshart aan het einde van de middag een H&M-filiaal overvallen door een gewapende man. 

Rond kwart voor vijf, terwijl de winkel nog vol stond met winkelend publiek, kwam er een man binnengelopen met gezichtsbedekking en bedreigde het personeel met een vuurwapen.

- Advertisement -

De man is met een buit ervandoor gegaan in onbekende richting. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht, maar de dader niet meer aangetroffen.

Bij de winkel is de politie direct een onderzoek gestart. Veel mensen waren vanwege het tijdstip getuige van het hele gebeuren. De vele getuigenverklaringen worden opgenomen en camerabeelden worden veiliggesteld.

Signalement
Volgens de politie betreft de dader een donkergetinte jongeman van rond de 18 jaar oud. Hij zou zo’n 1,60 tot 1,75 meter lang zijn en heeft een mager postuur. Hij had donker haar en droeg gezichtsbedekking. Verder was hij in het zwart gekleed en droeg een hoodie.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Heeft u de verdachte bijvoorbeeld rond dit tijdstip zien rennen? Informatie kan worden doorgegeven aan de districtsrecherche van Zoetermeer via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto belandt in sloot langs Oostweg in Zoetermeer

Zoetermeer - Maandag 4 maart is iemand met de auto in een sloot beland langs de Oostweg in...

Ritje met peperdure bolide valt letterlijk in het water

Den Haag, Zoetermeer - Zondagmiddag viel voor een automobilist het ritje met zijn sportwagen letterlijk in het water....

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Auto gestript van deuren en motorkap in Zoetermeer

Zoetermeer - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart heeft er een opvallende diefstal plaatsgevonden, waarbij...