woensdag, september 29, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Vluchtauto schietpartijen in Antwerpen en Deurne in Rotterdam Nesselande aangetroffen (video)

In Antwerpen en Deurne zijn afgelopen nacht schoten gelost op een woning en een nachtwinkel. Rond 01.00 uur kwam de melding van een bewoner aan de Bisschoppenhoflaan dat er op zijn woning was geschoten. Er waren op dat moment meerdere personen aanwezig en niemand raakte gewond. Politieagenten gingen ter plaatse en troffen in de garagepoort een kogelinslag aan. Niet veel later werd er ook geschoten op een nachtwinkel in Deurne. Daar werden drie inslagen teruggevonden.

© Jeffrey Jacobs

De Belgische politie startte een klopjacht in een zoektocht naar de daders en stuitte daarbij op een witte Volkswagen Golf met Nederlandse kentekenplaten. De auto reed in Borsbeek op hoge snelheid een wegversperring voorbij, de politie heeft vervolgens op de Cantincrodelaan in Deurne een schot gelost op de auto. De auto wist echter alsnog te ontkomen en vluchtte in de richting van Nederland.

De politie in Nederland werd gewaarschuwd en nam de achtervolging over. De auto raakte op een begeven moment uit het zicht en is uiteindelijk op de Cesar Domelastraat in Rotterdam Nesselande aangetroffen door agenten. Er is nog gezocht naar de inzittenden, maar deze zijn niet meer aangetroffen. De auto is in beslag genomen en zal onderzocht worden op sporen.

© Jeffrey Jacobs

De politie in België onderzoekt of er een verband is tussen de twee incidenten. Het parket in België heeft een onderzoeksrechter aangesteld voor poging moord en inbreuk op de wapenwetgeving. Een link met het drugsmilieu wordt onderzocht.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Alles over stoppen met coke

0
Stoppen met coke is een van de lastigste verslavingen om mee te stoppen. Cocaïne wordt...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg