Vluchtauto schietpartijen in Antwerpen en Deurne in Rotterdam Nesselande aangetroffen (video)

Date:

Deel bericht:

In Antwerpen en Deurne zijn afgelopen nacht schoten gelost op een woning en een nachtwinkel. Rond 01.00 uur kwam de melding van een bewoner aan de Bisschoppenhoflaan dat er op zijn woning was geschoten. Er waren op dat moment meerdere personen aanwezig en niemand raakte gewond. Politieagenten gingen ter plaatse en troffen in de garagepoort een kogelinslag aan. Niet veel later werd er ook geschoten op een nachtwinkel in Deurne. Daar werden drie inslagen teruggevonden.

© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -

De Belgische politie startte een klopjacht in een zoektocht naar de daders en stuitte daarbij op een witte Volkswagen Golf met Nederlandse kentekenplaten. De auto reed in Borsbeek op hoge snelheid een wegversperring voorbij, de politie heeft vervolgens op de Cantincrodelaan in Deurne een schot gelost op de auto. De auto wist echter alsnog te ontkomen en vluchtte in de richting van Nederland.

De politie in Nederland werd gewaarschuwd en nam de achtervolging over. De auto raakte op een begeven moment uit het zicht en is uiteindelijk op de Cesar Domelastraat in Rotterdam Nesselande aangetroffen door agenten. Er is nog gezocht naar de inzittenden, maar deze zijn niet meer aangetroffen. De auto is in beslag genomen en zal onderzocht worden op sporen.

© Jeffrey Jacobs

De politie in België onderzoekt of er een verband is tussen de twee incidenten. Het parket in België heeft een onderzoeksrechter aangesteld voor poging moord en inbreuk op de wapenwetgeving. Een link met het drugsmilieu wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd