dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Wederom schietpartij in Rotterdam, man beschoten op Nieuwe Binnenweg (video)

- advertentie -

Rotterdam – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Het incident gebeurde ter hoogte van een eetgelegenheid op de kruising met de Claes de Vrieselaan. Wat er aan het schietincident vooraf is gegaan is nog niet bekend.

De politie was snel ter plaatse en heeft een groot plaats delict gemaakt. Er zijn mogelijk meerdere schoten gelost. Het slachtoffer raakte niet gewond en is naar het politiebureau gebracht. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -