dinsdag, januari 18, 2022
4 C
Rotterdam
dinsdag 18 januari 2022

Automobilist raakt te water na instellen navigatie N210 Krimpen aan de Lek

- advertentie -

Krimpen aan de Lek – Een 35-jarige bestuurder is zondagmorgen rond 01.49 uur met zijn auto te water geraakt op de N210 ter hoogte van Krimpen aan de Lek. De inzittende kon gelukkig zelf het voertuig verlaten en raakte niet gewond.

Tegen de agenten verklaarde de bestuurder dat hij zijn navigatie aan het instellen was. Hij verloor de macht over het stuur en raakte van de weg. De politie heeft nog gecontroleerd op alcohol en drugs gebruik maar hiervan bleek geen sprake.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -