Dronken Rus twee keer gepakt voor rijden onder invloed N210 Berkenwoude

Date:

Deel bericht:

Berkenwoude – De politie heeft binnen 4 uur tot twee keer toe een 34-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rusland aangehouden. De man viel zaterdagmorgen rond 10.45 uur op omdat hij slingerend rondreed op de N210 ter hoogte van Schoonhoven. Bij de eerste alcoholtest ter plaatse bleek de man onder invloed van alcohol te rijden.

De man werd naar het bureau gebracht en daar bleek de man veel te veel (1155ug/l) te hebben gedronken. De man kreeg een rijverbod en een forse bekeuring. Diezelfde middag werd de chauffeur rond 14.20 uur wederom met zijn vrachtwagen en aanhanger gespot maar nu ter hoogte van Berkenwoude.

- Advertisement -

De vrachtwagenchauffeur bleek wederom achter het stuur te zijn gekropen. Hij is aangehouden en opnieuw bekeurd. Zijn vrachtwagen is in beslag genomen, deze kan hij op maandag 9 augustus na betaling van de forse bekeuringen weer terugkrijgen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd