zaterdag, januari 29, 2022
10.7 C
Rotterdam
zaterdag 29 januari 2022

Meerdere aanhoudingen na BTGV op de Soetendaalsekade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De Politie heeft vanmiddag op Soetendaalsekade een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachte) uitgevoerd naar aanleiding van een ruzie op de Vinkenstraat, hierbij zou vermoedelijk een vuurwapen zijn gezien. Ook was de groep geen onbekende van de politie. Vanwege de voorgeschiedenis van de groep is er door de politie groots ingezet en werd iedereen gecontroleerd.

Tijdens de controle zijn er meerdere voertuigen gecontroleerd en zijn vijf á zes personen aangehouden. Waarom deze personen zijn aangehouden is niet bekend, ook is het vuurwapen waar over gesproken werd niet aangetroffen.

©Jeffrey Jacobs

©Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,123VolgersVolg
- advertentie -