woensdag, januari 26, 2022
4.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Politie gebruikt pepperspray voor aanhouding verdachte Pasteurweg Schoonhoven

- advertentie -

Schoonhoven – De politie heeft afgelopen nacht rond 01.10 uur een verdachte aangehouden na een controle. De man viel op en werd aangesproken door de politie, hierop ging hij rennen waarop agenten de achtervolging startten.

Niet veel later kon de 21-jarige man worden aangehouden. Hij verzette zich daarbij zo erg dat agenten zich genoodzaakt zagen om pepperspray te gebruiken. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. De recherche zal verder onderzoek doen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -